A Te edzésed. A Te szabadságod.

Miért pont az Espirito?

Az Espirito mozgásprogram során az edzés elsősorban élmény. Olyan edzés, ahová az nők nemcsak azért járnak, hogy sportoljanak és változtassanak az életmódjukon, hanem azért is, hogy egy Csapat, egy Közösség részei legyenek. Itt senki senkit nem néz ki azért, mert régi a melegítője, vagy mert túlsúlyos. Mindenkit elfogadunk, aki szeretne egy összetartó közösség tagjaként sportolni és/vagy életmódot váltani. A célom, hogy mindenki számára elérhető, megfelelő, hatékony segítséget nyújthassak, és olyan utat mutassak mely élvezhető, és aminek segítségével könnyen megvalósíthatóak a kitűzött célok. Ehhez minden segítséget megadok, amit csak tudok:

Közösségi élményt:

Meggyőződésem, hogy éveken keresztül rendszeresen sportolni, csak azok az emberek fognak, akik élvezik a mozgást és megtalálják azokat a sportokat, melyeket szívesen űznek. Csupán egy távoli cél, a legtöbbször csak rövid ideig motiválja az embereket, de (bármilyen jó is lenne) két hét alatt nem lehet valódi eredményeket elérni. Ezért is tartom nagyon fontosnak, hogy ne csak a fogyás, vagy az egészségmegőrzés legyen az egyetlen, ami a sportolásra ösztönöz valakit.


A mozgás valódi szeretetét tanítom meg:

Sokan vannak, akik az iskolai tornaórák rossz emléke miatt nem szeretnek sportolni és olyanok is jócskán akadnak, akik ilyen-olyan okok miatt egyszerűen szenvedésnek érzik az edzést, pedig ennek egyáltalán nem kellene így lennie.  Az edzéseken is különösen nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a sport, igazi élménnyé, idővel pedig hobbivá váljon mindenki számára. 

Segítek abban is, hogy tudatosabb legyél:

A tudatosság óriási előrelépést jelent a céljaid felé vezető úton. Jó edzésmódszer, valamint kiegyensúlyozott, egészséges, diétás étrend nélkül ugyanis nem fogsz előrébb jutni, akármilyen kitartó is vagy. Ezt már sokszor tapasztaltuk.
Éppen ezért lépésről lépésre, edzésről edzésre, megtanítom a pulzuskontroll alapjait, és a helyes mozgástechnikát is. Természetesen abban is adunk tanácsot, hogy hol keress megfelelő diatetikust, vagy akár más területen szakembert (pszichológust, dietetikust, orvost, gyógytornászt), hogyha esetleg szükséged van rá a céljaid eléréséhez.


Figyelek Rád:

Fontos, hogy mindenkire kellő figyelmet fordíthassak. Ki tudjam javítani egyenként az esetleges tartás vagy kivitelezésbeli hibákat, kellő időm legyen tanítani úgy, hogy ez semmit ne vegyen le az edzésélmény értékéből. Éppen ezért érdemes bejelentkezni az edzésekre óra előtt, így én is személyre szabottabb edzéssel készülhetek fel, illetve továbbra is van lehetőség
egyéni konzultációkra és állapotfelmérésre is.