A Te edzésed. A Te szabadságod.

Vélemények

"Nagy élmény volt az Espirito óráján részt vennem. Közel egy év kihagyást követően Újra megdolgoztatták az izmaimat rendesen. Nagyon jó, hogy korhatár nélkül lehet igénybe venni az órákat, figyelembe veszik azt, hogy nem mindenki egyformán van jó kondiban, és 50 feletti hölgyek is végezhetik, legfeljebb azoknak külön instrukció mellett. Én nagyon tudnám ajánlani az órákat azoknak is, akik olyanok mint én. Egész napos ülő munka után kimondottan jól esett, hogy minden porcikám át lett jól mozgatva. És ami nem utolsó szempont, nem jelentkezik a kellemetlen izomláz, mert az órák végén kimondottan jó nyújtó gyakorlatok voltak. Én leizzadva bár, de teljesen felfrissülve jöttem ki az óráról, a tartásom is előnyére változott. Ezt nagyon köszönöm az Espirito-nak." (Erzsi)

"Az óráidon mindig biztosított a jó hangulat. Soha nem vesztek, inkább erőt nyerek belőlük, mert az életerőd, a vidámságod sokat ad a hozzád járóknak. Úgy repül az óra, mintha percek lennének csak. Még soha nem éreztem, hogy bármi miatt szégyellnem kellene magam.
Eddig bárki akart más helyre csábítani, mindig azt kellett mondanom, én megtaláltam az edzőm." (Hajni)

"Hosszú kihagyás után végre újra táncolhatunk, tornázhatunk Andi óráin. Türelmetlenül vártuk ezt a pillanatot, és nem csalódtunk! Andi ugyanaz az energikus, jókedvű és maximalista edző, mint ahogy évekkel ezelőtt megismertük. Nála öröm az edzés minden perce! Az órái testi-lelki felüdülést jelentenek számunkra. Reméljük még nagyon sokáig járhatunk hozzá, és ezáltal részesei lehetünk egy szuper csapatnak is, ahol mindenki önmaga lehet kortól függetlenül.🙂  (Judit és Barbi)

"Kedves Andi! Nagyon tetszenek az óráid,dinamikusak,jó hangulatúak,igazán feltöltenek,felszabadulok utána.Ajánlom mindenkinek aki szereti a zenét,a táncot és szeretné jól érezni magát." (Ildikó)

"Életem egyik legnagyobb szerencséje, hogy 5 percre vagytok tőlem! Ez egy hatalmas lökést adott abban, hogy kilépjek a komfortzónámból. Sose gondoltam, hogy ennyire kitartóan fogok tornázni, amit még élvezek is. Az pedig különösen nagyon nagy motiváció, hogy az órák alatt folyamatosan dicséred, biztatod az embert! Nekem ez az a plusz, ami nélkül úgy érzem, hogy nem menne! Te adsz erőt! Hálásan köszönöm!  (Ági)


"Andikám! Biztos, hogy már sokszor hallottad tőlem, hogy minden edzés teljes felüdülést jelent számomra, mind a zene, mind a koreográfia szuper! Nagyon jó, hogy a régi csapat társakkal is újra találkozhatok, és örülök hogy új emberek is csatlakoznak. Az még nagyon jó, hogy nem nézzük ki egymást, tényleg egy családi közösségben táncolhatunk és tornázhatunk. Remélem minél többen jönnek majd, hogy megismerhessék azt a szakmai tudást és pozitív életszemléletet, amellyel edzel bennünket." (Timi)

"Az edzések mindig jó hangulatban telnek, mert gondoskodsz arról, hogy mindenki jól érezze magát, és megtalálja a neki megfelelő erőséggű mozgást. Nekem az óráid egyet jelentenek a kikapcsolódással, a tánc és a zene szeretetével, a nőiesség kifejezésével. Köszönöm Neked, hogy az óráidon mindezeket megélhetem és kellemesen elfáradva, mégis feltöltődve térhetek haza!"

"Mindig jó a hangulat, Amit külön nagyon szeretek, hogy ha nem is megy annyira senki nem gúnyolódik, nem nevetnek ki. Ki lehet kapcsolódni közben, és ugyan elfáradok de utána sokkal jobban érzem magam. Andi, a kisugárzásod és a jókedved nagyon "ragadós". Jó úgy csinálni az edzést , hogy rajtad is azt látjuk mennyire élvezed és szereted. Számomra a legfontosabb ,hogy szakmailag jól van összeállítva az edzés, sosem kellett attól tartanom, hogy majd ez nem lesz jó a szervezetemnek." (Szilvi)

"Kipróbáltam valamit, ami igen távol áll attól, amit eddig csináltam, próbáltam, de az összes bénázásom ellenére pozitív élmény volt, és fogok még menni! Klassz dolgot csinálsz!"

"Tetszik hogy az edzések intenzitása egyénre szabott. Nem kell feszengeni. Andi mindig mosolyog jó így kezdeni a napot!"

"Minden alkalommal jól ereztem eddig magam. Tetszik, hogy bevárjuk egymást, ha valaki késne. Jók a beszélgetések is. A hatékonysághoz pedig nem fér kétség. Minden alkalommal úgy jövök el, hogy elmúlt a stressz."

"Szeretem Andi óráit, vidám vagyok rajta, jól szórakozunk is, de ennek ellenére jól megizzadok, és utána nagyon jól érzem magam!"

" Nagyon jó hangulatúak és mégis erősek."

" Imádom az óráidat. Elrepül az idő, mert magával ragad a zene és a tánc szeretete. Kikapcsol a mindennapi monotóniából,elfelejtem, hogy milyen fáradt vagyok. Elhiszem, hogy tudok táncolni."

"Jól éreztem magam, teljesen kikapcsolt,alaposan el is fáradtam.Nagyon kell koncentrálnom a lépések megtanulására, hogy felszabadultabban tudjak majd táncolni. Az espirito nagyon sokat segített az alaplépések elsajátításában. Nagyon örülök Andi , hogy megismertelek és köszönöm azt az odafigyelést,kedvességet és jó hangulatot, amit minden órán nekünk varázsolsz."